A e dini sa vite diferencë kanë Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu? - Realiteti

A e dini sa vite diferencë kanë Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu?

Këngëtarja Mimoza Mustafa, ka kohë që nuk ka sjellur ndonjë projekt të ri, por kjo nuk mund të thuhet për bashkëshortin e saj Shkumbin Kryeziun, i cili ditë më parë ka sjell këngën e tij të re. Mimoza dhe Shkumbini jana një nga çiftet e shumta që njeh estrada shqiptare e që të dy janë këngëtarë.

Dashuria e tyre ishte kurorëzuar shumë vite më parë me martesë, por pa i penguar diferenca në moshë, pasi Mimoza është 41 vjeçare e Shkumbini 50 vjeç, transmeton Magazina.al

Por edhe pse me një diferencë prej 9 vitesh në moshë, Shkumbini dhe Mimoza kanë krijuar një familje të lumtur së bashku, duke u bërë kështu edhe një çift tjetër si shembull se “Dashuria nuk njeh moshë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *