A po fle Bideni këtu në takim me kryeministrin e Izraelit? - Realiteti

A po fle Bideni këtu në takim me kryeministrin e Izraelit?

Presidenti amerikan Joe Biden dhe kryeministri izraelit Naftali Bennett u takuan dy ditë më parë për të rënë dakord për Iranin në takimin e parë mes tyre në Shtëpinë e Bardhë.

Gjatë bisedimeve me kryeministrin e Izraelit, presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket sikur e zuri gjumi, transmeton Realiteti. Në një video të shpërndarë së fundmi shihet se ndërsa Bennett flet për të ardhmen e marrëdhënieve midis dy vendeve, Biden duket sikur po fle.

Ky takim pritej t’i ulte tensionet midis dy vendeve që u ngritën gjatë mandatit të ish-presidentit amerikan, Donald Trump dhe ish-kryeministrit të Izraelit, Benjamin Netanyahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *