Antonela nuk përmbahet ndaj Atdheut – Puthje dhe përqafime në xhakuzi

Takimi i Antonelës dhe Atdheun ka qenë plot surpriza.

Pas masazhit, të dy kanë shijuar qëndrimin me njëri-tjetrin në xhakuzi.

Pjesë nga biseda

Antonela: Ka ardhur një Atdhe i ri.

Atdhe: Më bëhet qejfi.

Antonela: Do të më dehësh sot?

Atdhe: Pse dehesh ti?

Antonela: Po sillesh shumë mirë. Je gjithmonë tek njerëzit që ja vlejnë? Me mu nuk ke qenë gentleman.

Atdhe: Është takimi i parë.

Antonela: Nuk di si të të falenderoj për këto takime. Nuk di si të qëndroj serioze me ty.

Atdhe: Ndihem shumë keq se më duket se po tallesh me mua.

Antonela: Jo, ti po qesh me mua.

Do më dehësh sot?/ Antonela nuk përmbahet ndaj Atdheut, puthje,
Do më dehësh sot?/ Antonela nuk përmbahet ndaj Atdheut, puthje,
Do më dehësh sot?/ Antonela nuk përmbahet ndaj Atdheut, puthje,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *