Burrë e grua sherr mes vete, bien nga kati i dytë i ballkonit

1.BALLINA 2. LAJME TË NDRYSHME

Një çift rus, kanë rënë nga ballkoni në momentin që po bënin sheer. Sipas mediave të huaja, çifti rus përfundoi në trotuar, pasi kangjellat u shk.ëputen nga pesha.

Siç shihet në videon e publikuar nga Olga Volkova dhe Yevgeny Karlagin, të dy 35 vjeç, nga Shën Petersburg shfaqen duke u grI.ndur me njëri-tjetrin, kur vetëm pas disa sekondash bIen në trotuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *