Daut Haradinaj me fjalë të mëdha për Shefqet Krasniqin - Realiteti

Daut Haradinaj me fjalë të mëdha për Shefqet Krasniqin

Në emisionin “Natë vere” në T7, Daut Haradinaj, ka folur edhe për Shefqet Krasniqin.

Ai tregon se si gjatë muajit të Ramazanit janë takuar dhe se i ka pëlqyer shumë komunikimi me të.

“Më ka befasuar për të mirë. Jam kënaq me të gjatë iftarit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *