Deputetja e PDK-së kalon në Vetëvendosje - Realiteti

Deputetja e PDK-së kalon në Vetëvendosje

Adelina Grainca e cila është zgjedhur deputete si kandidate në listën e PDK-së, ka kaluar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Kryeministri dhe kryretari i LVV-së, Albin Kurti, e ka marrë me vete në seancë deputetën më të re në moshë, e cila nga tash do të jetë në Grupin Parlamentar të LVV-së.

Ajo po ashtu ka marrë pjesë edhe në votimin për Presidentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *