“Dikush i tha ‘lavire’ Saranda Bogujevcit sot në Kuvend” - Realiteti

“Dikush i tha ‘lavire’ Saranda Bogujevcit sot në Kuvend”

figure>

Deputeti i VV-së, Arbër Rexhaj, ka thënë se dikush nga deputetët e PDK-së i ka thënë “lavire” Saranda Bogujevcit.Ai ka thënë se gjërat u tensionuan në Kuvend dhe se u përdorën fjalë të rënda.“Asaj i është thënë një term pezhorativ”, tha ai në T7.

Kur u pyet se a ishte fjala “lavire” ajo që ishte thënë nga deputetët e PDK-së.

figure>

“Po ajo ishte fjala e përdorur”, tha ai. Tutje ai ka thënë se situata nuk eskaloi për shkak të deputetëve të VV-së.

“Për shkak se ne ruajtëm qetësinë situata në Kuvend nuk eskaloi. Më vjen keq për këtë nivel të treguar në seancën e sotme. Situata u tensionua pas fjalimit të Donika Gërvallës”, tha ai.

figure>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *