EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Pejën: Gazmend Muhaxheri i LDK-së fiton pa balotazh

Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

Sipas EXIT POLL-it të realizuar nga RTV Dukagjini dhe kompania UBO-Consulting del që në Komunën e Pejës fitues del të jetë

Renditja si më poshtë:

Gazmend Muhaxheri (LDK): 59.8%

Gazmend Agusholli (LVV): 23.20%

Rrustem Berisha (AAK): 16.10%

Gani Veselaj: 0.40%

Kreshnik Husaj (PDU): 0.30%

Drena Podrimqaku (PB): 0.20%

Rezultatet e Exit Poll kanë dalë nga qytetarët e pyetur për zgjedhjen e tyre politike në ditën e sotme, duke ruajtur anononimitetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com