Gazetares shqiptare nuk i pritet për ta parë Bregoviqin: Spektatore në rreshtin e parë - Realiteti

Gazetares shqiptare nuk i pritet për ta parë Bregoviqin: Spektatore në rreshtin e parë

Në bujën e madhe për ftesën si mysafir special, Goran Bregovic nga Bashkia e Korçës, në fesën e birrës në Korçë, gazetarja Kozeta Kurti ka ‘tollovitur’ rrjetin me veprimin e saj.

Kozeta është angazhuar shpesh herë me organizime të koncerteve të ngjashme, dhe këtë të fundit si duket po e pret me padurim.

Në llogarinë e saj Instagram ajo ka ndarë një video nga një perdormancë e Bregovicit.

“22 gusht 2021 në Shqipëri. Unë, spektaktore e radhës së parë”, ka shkruar në mbishkrimin e videos.

Gazetarja njihet për krijim polemikash dhe kështu veproi edhe së fundi, ajo tregoi se një reper nga Kosova do të performojë para Bregovic.

Derisa publiku aludonin se fjalaishte për Capital T, ( i cili së fundi rrëfeu se e ka anuluar pjesëmarrjen e tij), ajo është shprehur se reperi “kurrë nuk ka qenë i ftuar në festivalin e birrës”.

Por, më pas ka bllokuar komentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *