Georgia e mahnitshme në bikine, pasi la alkoolin - Realiteti

Georgia e mahnitshme në bikine, pasi la alkoolin

Georgia Harrison ka mahnitur me bikine derisa ka shijuar “ditën e përkëdheljes” me trupin e saj të tonifikuar që thotë se e bëri pasi la alkoolin dhe bëri ushtrime të përditshme

Ajo zbuloi në vikend që ajo është duke bërë ushtrime radikale në fitnes, duke u zgjuar në ora 5:30 të mëngjesit, duke medituar, e ka lënë alkoolin dhe bën vazhdimisht ushtrime.

E fiziku i saj i mahnitshëm është treguar sot derisa ajo është shfaqur duke e shijuar “ditën e përkëdheljes” në Britani për të bërë spa në shtëpinë e saj në Essex. Ylli i Love Island (26) është parë duke u relaksuar në dhomën e saj të avullit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *