Grubi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, vendi i lirisë dhe atdheu i të guximshmëve - Realiteti

Grubi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, vendi i lirisë dhe atdheu i të guximshmëve

Zëvendëskryeministri i parë dje ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot përmes një fraze të avokatit amerikan Francis Scott Key në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar 4 Korrikun, ditën e mëvetësisë së Amerikës.

Grubi me këtë rast ka shkruar, Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, vendi i njerëzve të lirë dhe atdheu i të guximshmëve.

Ky është postimi i plotë i Grubit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *