Hajredin: Kritikat e BDI-së për koalicione janë dyftyrësi, ata e rrobëruan shtetin - Realiteti

Hajredin: Kritikat e BDI-së për koalicione janë dyftyrësi, ata e rrobëruan shtetin

Xhevdet Hajredini:

Për ata të cilët gadi dhjetë vjetë në pushtet bashkë me VMRO-n, shtetin e rrobruan dhe, për shkak të krimit dhe korrupsionit e futën në krizë shumë të thellë, nga e cila as me ndihmën e faktorëve të jashtëm, ende nuk del dot, tani, me ndihmën e Zaevit, i cili i ka zbuluar se nuk vlejnë për pesë pare, qenka shumë keq dikush tjetër të bëjë koalicion me VMRO. Si është e mundur të akuzosh të tjerë sepse vepron ashtu si ti vetë ke vepruar deri dje. Kjo është shembull dyfytyrësie i paparë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *