Hoxha nga Mitrovica, vesh maicën me logon e bîrrës së njohur - Realiteti

Hoxha nga Mitrovica, vesh maicën me logon e bîrrës së njohur

Hoxha nga Mitrovica me emrin Cena Bala ka bërë një huqje spektakolare pasi është parë me një maicë ku reklamohet brendi i njohur i brrës “Peroni”.

Kjo kompani ka debutuar në tregun kosovar përmes disa reklamave
kõntrõvèrse që u prètèndûa se kishin përmbàjtje śekśîstè ku shkruhej: “Pi çka të freskon” në referencë me
gjenîtàlet femërore në gjuhën serbe dhe “Pe nisi ti kryje” në referencë me
gjenîtàlet mashkullore në gjuhën shqipe. /Koha.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *