Janeski: BDI gjithmonë në hap me trendet botërore

Redaktori dhe moderator i Tv24, Ognen Janeski përmes një postimi në rrjetet sociale ka komentuar ngjarjen e sotme të Bashkimit Demokratik për Integrim duke e cilësuar atë si shumë atraktive dhe se si parti gjithmonë kapin trendet botërore.

Ja komenti i tij i plotë:

Mos e qeshni aspak më BDI-në, as mos u habisni sesi befas kthehet në një parti “të gjelbër”.

Si shumë herë më parë, Ahmeti dhe BDI janë të parët që kapin trenin për shumë gjëra dhe pastaj kur fillon të largohet nga platforma, ata dinë saktësisht se si të kthehen në ngjarje.

Na pëlqen apo jo, për fat të keq BDI ka filluar të bëj atë që shumë e kanë humbur ose nuk e kanë arritur, dhe është mjedisi që do të jetë në Top 3 temat në një të ardhme të afërt, shumë të afërt për ne, por edhe për botën mbarë.

Dhe nëse dikush lavdëron dëmin e përgjithshëm dhe hipokrizinë e BDI-së me lëvizje të tilla, atëherë nuk ka vend në politikë, sepse nuk e kupton atë. Sidoqoftë, ata që nënvlerësojnë dhe qeshin me një “jokonçencë” të tillë nuk kanë vend në politikë, sepse është edhe më injorante.

P.S. Dhe jo, nuk ishte një PR me një faktor “wow” për ne. Ishte në nivelin më të përshtatshëm për popullatën e përgjithshme, të bujshme, në Maqedoni. Lëvizjet politike të BDI-së janë për t’u studiuar, sepse ato sjellin me vete mësime për të tjerët. Nëse ata e perceptojnë atë negativisht ose pozitivisht. Shkenca megjithatë i studion të dyja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *