Krasta: Në plazhet e Shqipërisë buçasin këngët e Cecës, ajo në qafë mban stolitë e pla çkitura nga burri i saj në Kosovë - Realiteti

Krasta: Në plazhet e Shqipërisë buçasin këngët e Cecës, ajo në qafë mban stolitë e pla çkitura nga burri i saj në Kosovë

Gazetari dhe prezantuesi i njohur Adi Krasta, ka reaguar ndaj fenomenit të shfaqur së fundmi në plazhet e Shqipërisë, ku muzika serbe dëgjohet në lokale dhe taverna të ndryshme. Krasta përmes një tweet-i në llogarinë personale ka shkruar se minimumi i ndjeshmërisë ndaj masa kr ave që kanë ndodhur në Kosovë, është që këto muzika të ndalen në publik.

Statusi i plotë:

Në plazhet e Shqipërisë buçasin këngët e këngëtares serbe Ceca, e cila vazhdon të rrezellijë qafës me stolitë e plaç kitura nga burri i saj në Kosovë. Minimumi i ndjeshmerisë sonë ndaj masa kr ave është të mos i buoasim publikisht këto këngë e këngëtarë. Jo?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *