Kurti do të kthehet në Kosovë pas takimit në Bruksel, nuk dihet data e saktë - Realiteti

Kurti do të kthehet në Kosovë pas takimit në Bruksel, nuk dihet data e saktë

Pas Greqisë dhe Francës, Kurti do të udhëtojë për në Bruksel, ku do të takohet me president serb, Vuçiq.

Dita e shtunë, e gjeti në tepihun e kuq në festivalin e filmit në Cannes të Francës.

Nën shoqërimin e gruas dhe vajzës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, mori pjesë në premierën e filmit “Pa vend” nga Kosova.

Madje vizitën këtu, Kurti me veshje solemne, e shfrytëzoi edhe për disa fotografi më fytyra të njohura të filmit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *