LDK shkon në seancën e thirrur nga Kurti

2. LAJME

Pas pak do të fillojë seanca e thirrur nga kryeministri Kurti për çështjen e referendumit të Serbisë në Kosovë.

Ndonëse nuk dihej deri në momentin e fundit, edhe LDK po merr pjesë në këtë seancë, shkruan lajmi.net.

Deputetët e kësaj partie tashmë janë ulur në ulëset e tyre dhe po presin fillimin e seancës.

E njëjta ndërkaq është bojkotuar nga PDK. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *