Leonardo Di Caprio vendos të shesë rezidencën luksoze për 8.5 milionë dollarë

Vetëm disa ditë pasi mori një shtëpi të re në Los Angelos nga ylli i Familjes Moderne, Jesse Tyler Ferguson, Leonardo DiCaprio shet një vendbanim në Bregun Lindor.

Aktori, 46-vjeçar ka renditur vendndodhjen e tij në West Village dhe tërheqjen e Wellness për 8.5 milion dollarë, sipas New York Post, transmeton lajmi.net.

Apartamenti, 3,673 metra katrorë është në ndërtesën Delos, i cili është shpallur si një nga ndërtesat e para të Wellness të New York.

DiCaprio, është gjithashtu në bordin e Delos, i përshkruar si, ‘një jo-fitimprurëse kushtuar veçorive që promovojnë mirëqenien në pasuri të paluajtshme’, me Bill Gates dhe Jeff Vinik, midis anëtarëve të tjerë të bordit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *