Mehaj nga Rugova: U realizua me sukses operacioni për shuarjen e zj*arreve

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se në bashkëpunim të të gjitha njësiteve përkatëse është realizuar me sukses operacioni për lokalizimin dhe shuarjen e zj*arreve në zonën e Shtupeqit në Rugovë.

Kështu ka bërë të ditur Mehaj përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

“Që nga dje dhe pa ndërprerë edhe gjatë natës dhe ditës së sotme, njësitet e FSK-së në koordinim dhe bashkëveprim me njësinë e helikopterëve të KFOR-it, njësitet e zj*arrëfikjes së komunave të Pejës, Deçanit, Gjakovës, Klinës dhe Junikut si dhe Agjencinë e Menaxhimit të Emergjencave, kanë realizuar me sukses operacionin për lokalizimin dhe shuarjen e zja*rreve në zonën pyjore të Shtupeqit të Madh në rajonin e Rugovës”, ka shkruar ai.

Ai ka ftuar “banorët e zonës përkatëse por edhe zonave e rajoneve tjera kudo në vend, që mos të shqetësohen, dhe në rast të ndonjë rishfaqje të zja*rreve të njoftojnë menjëherë autoritetet lokale dhe mbështetja dhe reagimi ynë do të jetë i menjëhershëm me të gjitha kapacitetet në dispozicion. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com