Mentor Kurtishi e kall emisionin “N`Kosovë Show” me këngën “Këndon Bilbili”

Mentor Kurtishi këngëtari i njohur kosovar ka qenë i ftuar në emisionin e fundit për këtë sezon “N`Kosovë Show” Mentor Kurtishi në këtë emision ka treguar shumë gjera rreth jetës private dhe profesionale, shkruan AlbanienShow

Ai për dëshirën e të pranishmeve në studio dhe miliona shikueseve që e ndjekin emisionin “N`Kosovë Show” ka interpretuar edhe një këngë

“Këndon Bilbili” është kënga që kishte zgjedhur Mentori për N`Kosovë Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *