“Mos na paragjykoni…”, thirrja e studentes nga Kosova që mban dy vende të punës në Gjermani - Realiteti

“Mos na paragjykoni…”, thirrja e studentes nga Kosova që mban dy vende të punës në Gjermani

Argjenda Aemi është 23-vjeçja nga Prishtina, e cila jeton dhe studion në Gjermani. Për emisionin “#Gjesi” ajo ka treguar se si është një ditë e saj atje. Mes tjerash, ajo tha se punon në dy vende të punës për ta mbajtur vetën. Foli për hobit e saj, por edhe paragjykimet që merr nga të tjerët.

Për T7 ajo gjithashtu u ndal edhe tek fakti se gjithmonë blen rroba të përdorura dhe këtë e bënë për një arsye shumë të fortë.

Një ditë të kësaj studenteje mund ta shikoni në videon më poshtë.

https://www.youtube.com/watch?v=MrXFN0BEmaQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *