Moti për sot

2. LAJME

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H09) do të ndërprehet:

TS 35/10kV Badovci (H03) dhe (H07), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Minierat Kishnicë Trepça N.Berde, Bejta komerc kishnic, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e epërme, Shushica, Badovc i ri, Metaliku-Janjevë, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K Florin Imeri,

Arsyeja: Mirëmbatja totale e Nënstacionit

2.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Koliqi (kodi: 14016002) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja : Pastrim traseje nga vegjetacioni

3

NS 110/35/10 KV Prishtina 1. Do të ndërpritet

NS 10/0.4kV TS Proni i njelmte me kod: (10000015119) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagja e Prronit të njelmet

Arsyeja: Lidhja e një dalje të re.

4.

NS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

LP 10kV Trasingu (kodi: 16100010) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja : Bartja e rrjetit te TM ne dy shtylle 12/1000 me kater konzolla kendore ne daljen 10 kv Trasingu terheqja e perquesve dhe vendosja e distancerave

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

LP 10kV Bobi (kodi: 40043002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Carraleva (kodi: 41046004 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .

Arsyeja : Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petrolli (kodi: 40041003) nga ora 09:30 deri 12:00

Vendet: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja : ndrimi I TS-it te mbingarkuar

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Gelanca (kod: 32000021) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Gelanca,Topliqani,një pjesë Sopijë,një pjesë e Gjinovcit,disa pjesë të biznesit për gjatë rrugës M25

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Pejë

1

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

LP 10kV Zajmi (kodi: 52000104) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë..

Arsyeja : Nderrimi I shtyllave ne Poterq, Ndrrim TR -I mbingarkuar Zajm Shkolla

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Dragobili (kodi: 82082006 ) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë…

Arsyeja : Kyqja e unazës Dragobil-Biznese.

The post “Gjermanët do të vaksinohen, kurohen ose vdesin deri në pranverë” appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *