Nesër seanca e re plenare, këto janë pikat e rendit të ditës

2. LAJME

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër për të zhvilluar seancën e radhës plenare.

Seanca parashihet të fillojë nga ora 10:00, transmeton lajmi.net.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
3. Pyetjet parlamentare,
4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-066 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022,
5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-065 për Produktet Biocide,
6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08-L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,
7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara,
8. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020,
9. Propozimi i GP të LVV-së për zëvendësimin e deputetëve në komisione parlamentare,
10. Zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,
11. Zgjedha e anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *