Njihuni me bashkëshorten e ministrit Arben Vitia, ajo është një zonjë e rëndë

Njihuni me bashkëshorten e Ministritë të Shëndetësisë, Arben Vitia. Arben Vitia është figura më e parë gjatë ditëve të pandemisë. Ministri i Shënndetësisë, është shndërruar në personazhin kryesor të të gjithë këtyre ditëve.

Vitia, për angazhimin e tij si ministër dhe sidomos në këto ditë kritike dhe plotë panikë, ka treguar se është njeri i zoti, i përgjegshëm, i matur dhe tejet i artikuluar.

Shumë kush dëshiron të dij më tepër për jetën e ministrit tashmë të admiruar. Arben Vitia është i martuar me mjeken Merita Kasumi-Vitia, me të cilen ka dy fëmijë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Merita Kasumi Vitia është pjesë e “Vetvendosje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *