Pamje kijameti në Prishtinë nga shiu i rrëmbyeshëm

Gazetari i sportit, Andin Lokaj, ka ndarë një pamje mjaft të rëndë nga rrethi që ndaj rrugën Muharrem Fejza me atë të Rrugës B në kryeqytet.

Aty shihet se si uji ka marrë gjithë rrugën, dhe madje del përtej trotuarit për t’u derdhur te lokalet përreth.

Gazetari ka shpërthyer ndaj kryetarit të Prishtinës me fjalët: “O artist, o analist, o fillozof i lashtë grek, o ekspert i krejt çështjeve. Për krejt ishe kon. Veç për ni sen s’je kon kurrë.

Për kryetar të Komunës së Prishtinës.” – ka deklaruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com