Qeni e mbron fëmijën e familjes në mënyrën më të ëmbël

E qeshura dhe emocionet shkaktohen nga një video me një qen tepër protektiv, i cili qëndron pranë një foshnje dhe nuk e lë as nënën e tij ta prekë.
Kjo video u filmua në Fort Worth, Teksas dhe u postua në Tik Tok.

Qeni i zi është në divan dhe pranë tij është shtrirë foshnja 8 muajshe.

Nëna përpiqet ta mbajë foshnjën e saj, por sa herë që ajo shtrin dorën drejt tij, qeni e bllokon atë me këmbën e tij.

“Toby e do këtë krijesë të vogël,” shkroi Eryn Ferguson-Billings, duke shtuar hashtagun #BestFriendsForever (miqtë më të mirë për gjithçka).

Videoja me qenin, e cila sillet shumë mbrojtëse ndaj foshnjës është bërë virale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com