Qeveria e Kosovës ndriçohet me ngjyrat e flamurit kroat: Faleminderit Kroaci - Realiteti

Qeveria e Kosovës ndriçohet me ngjyrat e flamurit kroat: Faleminderit Kroaci

Qeveria e Kosovës është ndricuar sonte me ngjyrat e flamurit të Kroacisë dhe me mbishkrimin “Faleminderit Kroaci/Hvala rvatska”.

Ky falendërim erdhi për shkak të ndihmës që Kroacia ua dha bashkatdhetarëve tanë të cilët pësuan aksident tragjik atje, e si rezultat të vd. ekur mbetën dhjetë përsona.

Qeveria e Republikës së Kosovës do të vazhdojë të ruajë miqësinë dhe marrëdhëniet e shkëlqyeshme me shtetin mik të Kroacisë, që e ka përkrahur shtetin tonë në të gjitha fazat e shtetndërtimit’’, thuhet tutje në njoftimin e Qeverisë.

Viktimat e aksidentit që ndodhi në Slavonski Brod ishin duke udhëtuar nga Gjermania për në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *