Sa harxhojnë rrymë pajisjet për prodhim të kriptovalutave?

2. LAJME

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për biznesin me kriptovaluta.

Pse Qeveria vendosi të ndalojë prodhimin e kriptovalutave?

A ishte ky vendimi i duhur?

A është ndaluar prodhimi i kriptovalutave?

A mund të prodhohen kriptovaluta në Kosovë me energji alternative?

Si mund të ndalohet prodhimi i tyre në veriun e Kosovës?

Për këto, por edhe detaje të tjera, sonte debatojnë Luan Morina nga Ministria e Ekonomisë, Ermal Sadiku, inxhinier, Driton Azemi, Dogana e Kosovës dhe Kreshnik Gashi nga KALLXO.com.

The post Pse u vendos të ndalohet prodhimi i kriptovalutave? appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *