Sa kushton varësja për çelësa dhe byzylyku i dorës “Bugatti”

Sa kushton varësja për çelësa dhe byzylyku i dorës “Bugatti”.

“Bugatti”, çmimin e ka hiq më pak se shtatëshifror.

Por, prodhuesi francez i ka hedhur në treg disa aksesorë që dallohen po ashtu për çmimet e larta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com