Së shpejti faqja “Maqedonia Post” do të kaloj në “DodonaPost”

June 8, 2021 admin 0 Comments Edit
Për gjithë ndjekësit e portalit Realiteti, me rëndësi është të ju njoftojmë që faqja “IliriaPost” që operon në facebook tash e sa kohë, së shpejti do të kaloj nën menaxhmini e portalit Realiteti dhe se emri i saj do të ndërrohet në “RealitetiPost”.

Ky është vendim i marrë unanimisht nga kolegjiumi i portalit Realitetit dhe së shpejti në bashkëpunimin me suporterët e facebook’ut ky vendim edhe do të zbatohet.

Ju faleminderit për mbështetjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *