Shqiptari që jeton i vetëm mes serbëve në Skënderaj - Realiteti

Shqiptari që jeton i vetëm mes serbëve në Skënderaj

Me një natyrë mahnitëse, cicërimë të zogjve e ajër të pastër, ky është fshati Bajë i cili gjendet në Skënderaj. Lutfi Uka qysh prej lindjes jeton në këtë fshat dhe nuk e ka ndërmend ta braktisë. Nuk e mohon se është e vështirë të jetosh në një ambient të tillë. Por, thotë se në këtë mënyrë po e përmbushë amanetin e fundit të babait të tij.

Përgjatë 20 vjetëve, Uka thotë se asnjë nga liderët politik nuk i kanë hapur derën për vizitë, edhe pse kanë qenë në këtë fshat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *