Tomë Gashi i “zë” ngushtë PDK-në dhe LDK-në, ka një pyetje lidhur me Gjykatën Speciale

Kritikat e PDK-së dhe LDK-së në drejtim të ministress Donika Gërvalla, lidhur me deklaratat e saj për Gjykatën Speciale, ende po vazhdojnë.

Ndërsa, avokati Tomë Gashi i ka dal përsëri në mbrojtje ministres Gërvalla, ku ka reaguar sërish ndaj akuzave të këtyre dy subjekteve opozitare.

Gashi i ka zënë ‘ngushtë’ PDK-në dhe LDK-në me një pyetje publike lidhur me arsyen e votimit të Gjykatës Speciale, shkruan “Bota sot”.

Postimi i plotë

PDK & LDK masi e paskeni ditë që Gjykata Speciale po bëhet me urdhërin e Serbisë & Rusisë!

Pse e votuat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *