Valon Syla: Vetëm Albin ‘Fukareja’ shkon në deti në Greqi - Realiteti

Valon Syla: Vetëm Albin ‘Fukareja’ shkon në deti në Greqi

Gazetari dhe analisti politik, Valon Syla, ka ironizuar me qëndrimin e Kurtit në rivierën greke.

Gjatë 13 ditë qëndrimit jashtë Kosovës, kryeministri Albin Kurti qëndroi 8 ditë në Greqi, ku u akomodua në një resort luksoz në Athinë.

“LDK shkon në deti në Ulqin, se ju ka mbet… PDK në Shqipëri, ndërsa Albin ‘Fukareja’ në Greqi. Mefi hellonka tha për me lexu e ka, se vend i mendimtarve… përpara dishit me rrejt. Tash as me rrejtë spo dini mo, bre dreqi ju honktë” shkroi Syla në Greqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *